7th HR Minds Talent Management Forum

Locație: Amsterdam

Dată: 14 Februarie 2017

Link: https://glceurope.com/7th-hr-minds-talent-management-forum-01-02-june-2017/

Categorie: Evenimente

Fișier descărcabil: Vizualizare

Pe masura ce  lumea se micsoreaza, trebuie sa invatam sa identificam talentele atat la nivel global cat si local, prin folosirea tehnologiei informatiei si a unor abordari alternative.
In timp ce atragerea talentelor devine un proces din ce in ce mai transparent si influentat de brandul de angajator, pastrarea lor devine o sarcina tot mai dificila. Tendintele globale tind sa influenteze organizatiile, urmatoarea generatie care vine la locul de munca si la ceea ce se asteapta aceasta.
 Cum sa dezvolti o strategie a job-ului potrivit pentru persoana potrivita in stadiul corect de dezvoltare a carierei?
Ce ii motiveaza pe oameni si ii mentine implicati?
Care sunt cele mai de success tendinte si inovatii la nivel mondial? Cum sa promovezi brandul companiei in randul colegilor angajati, cu scopul de a crea o rata mai mare a retentiei de personal?
Cum poate adauga valoare departamentul de resurse umane, atunci cand apare o cultura de afaceri noua?
 
In cadrul evenimentului vom gasi raspunsuri la aceste intrebari si vom discuta si alte subiecte de interes cu care se confrunta diferitele departamente de HR din intreaga lume.   
 
Sunt invitati sa participe:
Chief Human Resources Officers (CHRO)
Chief People Officers
Chief Executive Officers (CEO) & Chief Financial Officers (CFO)
Senior Vice Presidents, Vice Presidents, Heads, & Directors OF, EMEA HR, HR Europe, European Resourcing, Human Capital, Global HR, Group HR, Group EMEA, HR, EMEA People, Talent Management, Recruitment, Resourcing & Talent, Learning & Development, Organizational Development , Compensation & Benefits  si alti profesionisti care lucreaza in functii conexe domeniului HR.
 
Mai multe detalii si formularul de inscriere sunt disponibile accesand urmatorul link:
 
https://glceurope.com/7th-hr-minds-talent-management-forum-01-02-june-2017/?utm_source=Comunicate_de_afaceri&utm_medium=media_partner
 

Comunicate după dată

CAS