Inovatori, finantatori si jucatori din energie durabila se reunesc la Conferinta KICkoff

Locație: Varsovia

Dată: 20 Septembrie 2016

Link: -

Categorie: Evenimente

Fișier descărcabil: Vizualizare

KIC InnoEnergy, motorul inovatiei in energie durabila, va gazdui conferinta pentru inovatie si festivitatea de premiere KICkoff in Varsovia, pe 20 septembrie 2016. Ceremonia de premiere si conferinta ofera o oportunitate unica de relationare cu top jucatori si inovatori din industria de energie durabila din Europa Centrala si de Est. Participantii vor avea posibilitatea de a interactiona cu cele mai noi inovatii si idei de afaceri ale sectorului.
Printre vorbitori se numara si Jason Saltzman, un antreprenor american din domeniul tehnologiei si co-fondator al Alley NYC (o comunitate de antreprenori si creatori de tendinte) si Paul Papadimitriou, expert in revolutia digitala emergenta si efectul sau transformator asupra afacerilor, fondator al Inteliggencr, o agentie de strategie in inovare.
"Acest eveniment reprezinta o platforma destinata celor mai luminate minti din domeniul energiei durabile la nivel regional, pentru a intruni, face schimb de idei, a intalni potentiali finantatori si pentru a transforma inovatiile in realitate si a le comercializa", afirma Christo Balinow, Business Development Manager, America de Nord, ECE si Orientul Mijlociu, KIC InnoEnergy. "KIC InnoEnergy invita jucatorii de pe piata energiei durabile sa participe la acest eveniment si sa sustina dezvoltarea de noi idei."
In cadrul evenimentului, vor fi recunoscuti cei mai notabili inventatori din domeniul energiei, alaturi de start-up-uri din domeniu si companii mici si mijlocii din regiune. Inovatorii din domeniul energiei durabile nominalizati vor avea posibilitatea de a castiga unul dintre cele trei premii, respectiv: locul intai (10.000 de euro), locul doi (5.000 de euro) si locul trei (3.000 de euro). In plus, castigatorii vor beneficia de instruire de inalt nivel, evaluarea modelului de afaceri si posibilitatea de a intra in programul KIC InnoEnergy Highway® cu acces la sustinere si investitii de pana la 150.000 de euro.
 

Comunicate după dată

CAS