KIC InnoEnergy

Locație: -

Dată: 20 Septembrie 2016

Link: http://www.kic-innoenergy.com

Categorie: Energie

KIC InnoEnergy reprezinta motorul inovator in energie durabila in intreaga Europa. Este o initiativa globala de elita a celor mai importanti jucatori europeni. Consortiul este format din sase centre europene si include o retea de aproximativ 200 de parteneri care sunt jucatori de elita in industrie, institute de cercetare, universitati si scoli de afaceri. KIC InnoEnergy are misiunea de a securiza competitivitatea globala a Europei in domeniul tehnologiilor energetice. Prin colaborarea stransa cu partenerii, KIC InnoEnergy contribuie la accelerarea procesului de creare si de comercializare de noi produse si solutii in domeniul energiei durabile.
KIC InnoEnergy sustine si investeste in inovatie in orice etapa si la orice nivel de activitate – de la salile de clasa la clienti. Cu ajutorul partenerilor sai, construieste conexiuni in intreaga Europa, aducand laolalta inventatori, antreprenori si piete, absolventi si angajatori, cercetatori si companii.
Cele trei domenii esentiale ale inovatiei sustinute activ de KIC InnoEnergy:
Educatie, pentru a ajuta la crearea unei forte de munca informate si ambitioase, care intelege cerintele durabilitatii si nevoile industriei – pentru viitorul domeniului.
Proiecte inovatoare pentru a aduce impreuna si a crea o colaborare de idei, inventatori si industrie, care sa genereze produse si servicii viabile din punct de vedere comercial, cu rezultate reale.
Servicii de creare de afaceri pentru a-i ajuta pe antreprenori si start-up-uri care creeaza afaceri durabile sa se dezvolte rapid si sa contribuie la ecosistemul energetic global. 
Contacte de presa
Rosie Williams
Aspectus PR London, Account Manager
rosie.williams@aspectuspr.com, +44 (0) 20 7092 8127
 

Comunicate după dată

CAS